21.2.2011 18:42:44
Jméno:
Rostislav Bauer Předmět:
Autorizovaný dealer AGCDobrý den,
jsem majitelem automobilu Ford Focus 1.6 16V (rok 1998) a uvažuji o jeho přestavbě na pohon LPG. Bydlím na náchodsku a shodou okolností jsem objevil na portálu Aukro cenově zajímavou nabídku přestavby se sytémem STAG (viz tento odkaz: http://aukro.cz/prestavba-vozidla-na-lpg-i1463737631.html ). Prodejce se na Aukru prezentuje jako autorizovaný dealer Vaší společnosti (na Aukru prodává i samotné montážní sady systému Stag, kalibrační interface atd.), což by – jak čtu v tomto fóru – měla být určitá záruka spokojenosti s provedenou prací. Vzhledem k tomu, že se mi zmíněná nabídka (přestavba za 22.490 Kč) zdá příznivá a vážně o ní uvažuji, rád bych se Vás zeptal, jestli je zmíněný prodejce (pan Jan Baše z České Skalice – z tel. hovoru jsem vyrozuměl, že má ještě společníka – nějakého pana Sehnala) či jeho společník skutečně součástí Vaší partnerské sítě, protože jsem jeho jméno (ani jméno jeho společníka) nenašel v seznamu Vašich partnerů zde na těchto stránkách. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
Rostislav Bauer
22.2.2011 7:38:01
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Autorizovaný dealer AGCDobrý den pane Bauer. Ano, pan Baše je partnerem teprve měsíc, proto ještě není uveden v naši partnerské síti.S pozdravem Ing. Pataky - technik