Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - filtry LPG

22.9.2015 1:01:31
Jméno: Pavel Jandák Předmět: filtry LPG
Dobrý den,
Ještě se chci zeptat, zda je možné, že by můj systém od BRC obsahoval pouze filtr který je umístěný v baňce, na které je ventil.Myslel jsem, že by měl být ještě nějaký filtr u nádrže, ale vážně jsem prolezl celou soustavu a jiný filtr jsem nenašel.Pak bych měl ještě k nádrži.Mám opět nádrž v kufru místo rezervy.Dříve jsem měl nádrž STAKO, která měla pod víčkem umístěný ventil a budík.Nyní je vše pod autem už ale bez budíku.Na připojení u nádrže je ventil a něm 2 kohouty.Jaký co uzavírá?Děkuji.Jandák
22.9.2015 7:55:01
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: filtry LPG
Dobrý den.
Každý plynový systém má v nádrži na sací trubce sítko. Dále je filtr kapalné fáze, který jste zmiňoval. Umísťuje se do motorového prostoru a u BRC je součástí elektroventilu. Další filtr u vašeho systému není. U vstřikovaných systémů je před vstřikovači ještě filtr plynné fáze. Nevím jaký typ multiventilu máte ve voze, ale pokud má dva kohoutky tak se jedním zavírá přívodní trubka od přípojky a druhým kohoutkem trubka do reduktoru.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací