2.10.2015 10:26:27
Jméno:
Martin Předmět:
Již nepřepíná na plyn. Především přeji dobrý den.Na mém Peugeotu 406 mám AG SGI, původně montované v Holandsku do nového vozu. Po 10 letech od montáže jsem byl nucen v Praze v Letňanech nechat vyměnit nádrž a vše s tím související dle předpisů. Od té doby jsou s vozem stále problémy. Plyn se začal v průběhu jízdy samočinně vypínat, kontrolka na ukazateli stavu LPG mžourala, nyní již nezapíná vůbec. Po výměně nádrže ukazatel stavu lpg vůbec nezobrazoval stav nádrže, svítila pouze červená kontrolka. Technik mi řekl že to nejde zprovoznit, ačkoli předtím vše fungovalo bez problémů. Takže když to shrnu, kvůli výměně nádrže a jiných součásti v hodnotě cca 15000 Kč díky předpisům mám neustále problémy s vozem. Nemáte prosím představu, o jakou závadu by mohlo jít? Děkuji za ochotu.
5.10.2015 8:59:36
Jméno:
Král Pavel Předmět:
RE: Již nepřepíná na plyn. Dobrý den.
Mrzí mě, že po výměně nádrže máte takové problémy. Bohužel TC 101 je jedna z mála firem, která vlastní kompletní software na zařízení AG. Cena Holandských nádrží je o dost výších než používáme my. Pokud se plyn za jízdy vypíná, ve spojení s výměnou nádrže, zkontroloval bych nejprve trubku, jestli není více přihnutá a nezmenšil se její průtok. Dále proměřit vedení k ventilům. Nicméně pokud se problémy dostavili po výměně nádrže, pak by měla být práce v záruce.