Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - záměna Valtek T30 za T34

15.10.2015 9:02:56
Jméno: Dragoun J Předmět: záměna Valtek T30 za T34
Dobrý den, mám první Octavii 2.0 MPi s motorem AQY a LPG STAG 4 (bez plus, eco, box) se vstřikovači Valtek T30 s odporem 3ohm. Bohužel jeden vstřikovač přestal pracovat. Je možná výměna za vstřikovače Valtek T34 s odporem 2.5 ohm?
Taky jsem našel na internetu membránové vstřikovače STEFANELLI 3ohm. Je to dobrá volba nebo si mám nechat namontovat původní T30?
Děkuji za odpověď.
15.10.2015 11:30:59
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: záměna Valtek T30 za T34
Dobrý den.
Pokud vaše vstřikovače přestali fungovat tak je lze bez problémů vyměnit za Valtek T34, ale samozřejmě je třeba je přepnout v softwaru jednotky. Valtek T34 jsou sice přesnější, ale náchylnější na nečistotu. Pokud byste je zvolil, doporučuji namontovat lepší polyesterový filtr. Membránoví vstřikovače STEFANELI v nabídce STAGA 4 nejsou. Mimochodem Valteky T30 jdou bez problémů z repasovat za poloviční peníze a vůbec nemusíte kupovat celou vstřikovací lištu novou.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací