Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - felicia 1.3, 1996, jednobodové vstrikování

24.11.2015 6:29:22
Jméno: Zdeněk Předmět: felicia 1.3, 1996, jednobodové vstrikování
Dobrý den, prosím Vás o radu a případně o pomoc. Mám Felicii 1.3, r. v. 1996 s jednobodovým vstřikováním. Před deseti lety byl u Vás namontován pohon na LPG. Do teď žádný problém, ale teď se mi začalo stávat, že u plně zahřátého motoru za plynulé jízdy na plyn se auto samo přepne na benzín. Červená kontrolka začne blikat. Ke zpětnému přepnutí na plyn automaticky nedojde. Musím ručně přepnout na pohon na benzín, potom zpět na plyn a po zvýšení otáček se auto zase přepne na plyn. Dá se takto na dálku poradit nebo musím s autem přijet k Vám? Předem děkuji za pomoc, s pozdravem Z. Černohorský.
24.11.2015 9:03:30
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: felicia 1.3, 1996, jednobodové vstrikování
Dobrý den.
Samozřejmě takhle na dálku je těžké stanovit, co by mohlo způsobovat tyhle potíže. Dále bych potřeboval vědět, co přesně jsme do vozidla namontovali za zařízení. Zavolejte mi prosím na tel. 602518625. Probereme veškeré detaily.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací