Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - výména ventilových zdvihátek asx 1.6 mivec

19.12.2015 22:17:51
Jméno: Jaroslava Předmět: výména ventilových zdvihátek asx 1.6 mivec
dobrý den mám asx na lpg lovato pri naj.36000km mi byla vyménéna zdvihátka bez nároku uznání garance není nikde psáno že toto bude provádeno i pri najetí dalších cca 40000km což ja 12500kc hruza.Máte prosím nékdo podobnou zkušenost nemám odvolání posílají mé od čerta dáblu.Není ani jisté že ventily jseu zaklepané nebo podpálené.Mela jsem to na testu a smés je hrozné chudá v korekcích místo predepsaných 0-5 je to 20 což je moc ten co mi to meril se do toho vzhledem k záruce nechce hrabat což také nechci.
21.12.2015 8:36:48
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: výména ventilových zdvihátek asx 1.6 mivec
Dobrý den, chudá směs hoří výrazně vyššími teplotami než směs o správném složení. To může vést k podpálení ventilů. „Tovární přestavba“ provedená dealerem Mitsubishi nemusí vždy garantovat správné seřízení LPG systému. Po montáži LPG se zkracuje interval pro kontrolu vůlí ventilů na 40.000 km. Pro uznání záruky je též důležité zda přestavba na LPG vyla provedena přímo prodejcem Mitsubishi nebo po dohodě s ním.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací