Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Zhasnutie motora

22.12.2015 11:30:28
Jméno: Miro Předmět: Zhasnutie motora
Dobrý deň. Vo svojom vozidle VW Golf V 1.6 mám nainštalovaný LPG systém. Asi pred dvoma týždňami, po prejdení cca 50 tis. km od inštalácie, mi na plyne začali blbnúť otáčky. Na voľnobehu alebo pri preraďovaní mi náhle stúpali alebo klesali. Toto sa dialo len v malých rýchlostiach cca do 15 km/h. V súčasnej dobe mi už vozidlo na plyne aj zhasína. Dal som skontrolovať škrtiacu klapku, ale bola čistá, takže v nej problém nebol. Na benzíne mi vozidlo nerobí žiadne problémy, iba keď je prepnuté na plyne. Viete mi poradiť, v čom by mohol byť problém. Ďakujem za odpoveď
22.12.2015 14:32:27
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Zhasnutie motora
Dobrý den, plyn vyžaduje díky vyššímu oktanovému číslu bezvadnou funkci zapalovací soustavy vozidla. Proto v první řadě doporučuji zkontrolovat zapalovací soustavu a vyměnit svíčky – doporučuji ty s jednou elektrodou. Pokud i po kontrole nebo výměně komponent zapalovací soustavy nebyly závady odstraněny navštivte odborný servis, kde provedou diagnostiku Vašeho systému a závadu odstraní.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací