Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Spínání LPG

12.1.2016 9:31:56
Jméno: Marek Předmět: Spínání LPG
Dobrý den,
čím může být způsobeno, že se mi LPG přepne až po delší době, občas až tehdy, když na volnoběh ještě zvýším otáčky. Současně mám podezření, že asi budu mít vadné čidlo (popř. termostat), jelikož mi budík teploty občas ukazuje a občas ne. Tak jestli to nemá nějakou souvislost.
Děkuji za případnou odpověď.
12.1.2016 10:49:42
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Spínání LPG
Dobrý den, protože neuvádíte ani jaké LPG zařízení v aut máte a ani v jakém autě je namontován budu přepokládat, že se jedná o klasický systém LPG se sekvenčním vstřikováním LPG do sání. Přepnutí těchto systémů je v závislosti na teplotě za předpokladu, že v LPG nádrži je plyn. Teplota pro přepnutí je snímána samostatným čidlem na reduktoru. Pro to aby výměna paliv po přepnutí proběhla hladce je nastaveno zpoždění. Přepínány jsou postupně jednotlivé válce na LPG. Pro přepnutí je tedy nutné mít v pořádku regulaci teploty v chladicím systému vozidla (termostat).

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací