Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Citroen xsara picasso

27.2.2011 9:28:24
Jméno: m. Zídek Předmět: Citroen xsara picasso
Zdravím, Uvažuji o přestavbě ciroena xsara picasso 1,6í 16v rv 2009 . Při schánění infor¨mací mě některé firmy důrazě odrazovali od polskách výrobků a doporučovali pouze holandské ,popř.italské.z důvodu kvality a spolehlivosti.Po přečtení vašeho fóra jste mě natolik zviklal ,že asi půjdu do stag 300+. ,v případě že to doporučíte. Je nutné přimazávání ? Najedu cca 15-20 000 km ročně. Rád bych toroid nádrž a plnění k benzínu. Prosim o cenu. Jaké používáte přívodní vedení plast-Cu. Lze za jízdy přepínat plyn-benzín manuálně ,či pouze automaticky,Jaké jsou další náklady -tech.prohlídky,výměna filtrů,repase či výměna součástí aj. Jaké máte zkušenousti s partnerskou firmou Autoservis Kovář z Říčan u Prahy (na internetu nic moc). V případě ,že bych si přestavbu objednal u Vás ve Strakonicích jaká je objednací doba a jak dlouho trvá montáž. Děkuji.
27.2.2011 19:35:28
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Citroen xsara picasso

Dobrý večer pane Zídek. Protože zastupujeme a montujeme zařízení několika renomovaných italských firem, mohu zcela s klidným svědomím prohlásit, že stejnou kvalitu a spolehlivost má i zařízení polské provenience Ac A.S. řady STAG. Je to čistě na vašem výběru. Italská zařízení jsou dražší (důvody jsem už uváděl několikrát na tomto fóru – vyšší náklady výroby (mzdy, vstupy atd.) a nenabízejí o nic víc než již zmiňovaný STAG. Navíc má STAG komfortnější programové vybavení. Pro novější vozy se přimazávání doporučuje proti zaklepávání ventilů. (měkčená sedla) O přimazávání se více dozvíte ZDE. Pokud je dostatek místa u benzínového hrdla, lze za příplatek tuto instalaci objednat. Každé zařízení LPG je konstruováno tak, aby se přepínání z benzínu na plyn a opačně dalo provádět i za jízdy. Na vedení plynu z nádrže do reduktoru používáme Cu trubku a na rozvod plynu ze vstřikovačů do trysek gumové nebo plastové. Každý náš partner si hodinové mzdy oprav stanovuje sám, jsou to samostatné subjekty podnikání. Uvedu tedy náš ceník. Technická prohlídka (roční stojí 500 Kč, výměna filtru se provádí u technické prohlídky po cca 20.000 km a stojí 500 Kč zcela nový, pokud stačí vyměnit jenom vložku tak 80 Kč, repase je v hodinové mzdě bez ND 350 Kč atd. ) Firma Autoservis Kovář http://lpg-nupaky.webnode.cz/ patří mezi naše přední firmy v okolí Prahy. Má dobré technické a diagnostické zázemí a mohu ho jen doporučit. Právě kvůli jeho pečlivé práci má v současné době převis poptávky (mluvil jsem s ním dnes dopoledne) a proto by Vaši přestavbu mohl přijmout až od středy příštího týdne. Čekací doba u nás je v současné době cca 14 dní. Montáž trvá jeden pracovní den od 7.00 – 15.00 S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací