Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Po ohřátí motoru nechce přepnout na LPG

20.1.2016 20:12:20
Jméno: Honza M. Předmět: Po ohřátí motoru nechce přepnout na LPG
Dobrý den, dnes ráno jsem vyjel se svým vozem (Renault Fluence 1.6) po ohřátí LPG systému cca po 3 KM se automaticky přeplo z benzínu na LPG ale zařízení se chovalo jako by v nádrži nebyl plyn, ( v nádrži plyn byl, ujel jsem jen 60KM od plné). Přepínač pípal a blikal a na LPG nepřepnul, po chvíli na něm úplně zhasly všechny ledky a spálila se pojistka. Pojistku jsem vyměnil a v okamžiku kdy mělo dojít k přepnutí na LPG se zase spálila. Nevité v čem by mohl být problém? Jedná se o systém OMVL, byl instalován v dubnu 2015, mám ho již na 3. voze a dosud jsem se s tímto problémem nesetkal. Děkuji za odpoěď.
21.1.2016 7:53:56
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Po ohřátí motoru nechce přepnout na LPG
Dobrý den, bohužel takto na dálku je velice těžké Vám dát radu pro odstranění závady. V případě že praská pojistka, bude závada v elektroinstalaci plynového systému nebo v některém elektrickém komponentů LPG soupravy. Doporučuji navštívit odborný servis, kde Váš systém opraví.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací