8.2.2016 18:37:20 Jméno: Jozef Předmět: Riadiaca jednotka LPG Dobrý deň ..chcel by som vás poprosiť o radu pretože som už zúfalý ...mám audi a6 2.0 20 V kód motoru alt ...pred pár mesiacmi mi auto na plyn začalo ísť na tri valce no a teraz mi už ide aj na benzín na troch valcoch ...po rozobrati řídící jednotky LPG som zjistil ze bola zatecena tak chcem vediet či je to přepojene s benzinom a vstrekovacmi pretože tu v servise mi tvrdia ze mozem mat strhnute kruzky na ventilech a oprava je 15 tis.tak by som sa rád uistil či to nemoze byť riadiacou jednotkou do ktorej sa dostala voda....dakujem vopred za odpověď dúfam že slovencina nebude problém ...
9.2.2016 9:05:04 Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Riadiaca jednotka LPG Dobrý den, při montáži LPG řídí odpojování benzínových vstřikovačů plynová řídící jednotka. Vlivem vniknutí vody do plynové řídící jednotky mohlo dojít k jejímu poškození. Pro přesné zjištění závady je však potřeba provést diagnostiku LPG systému i vozidla případně zkontrolovat tlaky jednotlivých válců pro potvrzení poškození ventilů.