Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Landi Renzo vstřikovač

17.3.2016 19:07:09
Jméno: Kovalda Předmět: Landi Renzo vstřikovač
Dobrý den,vlastním Octavii II r.v. 2008 1.6 MPI se systémem Landi Renzo Omegas,byl osazen čtyřmi černými vstřiky a jeden mě ted začal zlobit,tak jsem ho nechal vyměnit za novější modrý.Po výměně rozjezdu mi auto začalo trochu cukat a rozsvítila se mi na palubce žlutá ikona motoru.V servisu mi to napíchli a zjistili chudou směs na vyměněném vstřiku,ale prý se tyto vstřiky nedají seštelovat,tak jsem se chtěl optat jak na to,jestli vyměnit všechny zbývající za modré,což by bylo asi řešení,ale poněkud drahé.Nebo se dají štelovat,ale daný servis s tím nemá zkušenosti.Předem moc děkuji za info.
S pozdravem Kovalda.
18.3.2016 11:14:10
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: Landi Renzo vstřikovač
Dobrý den.
Předpokládám, že se jedná o fabrickou zástavbu. Bohužel u těchto přestaveb se nedá seřizovat bohatost směsi softwarově a ani vstřikovače se nedají seřizovat. Většinou pokud odejde jeden ze vstřikovačů za krátko odejdou i ostatní. Naše firma zastává heslo, že základ opravy je diagnostika. Je nutné správně z diagnostikovat, zda závada je skutečně ve vstřikovačích a až poté vyměnit zbylé vstřikovače.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací