Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - úprava výkonu STAG4

20.3.2016 18:43:16
Jméno: David Jáneš Předmět: úprava výkonu STAG4
Dobrý den, mám dotaz ohledně mého lpg se systémem STAG (4) které mám naistalované na voze toyota celica T23 (104kw). Dotaz se týká případné úpravy mapování (časování vstřiků) celkového zvýšení výkonu i na úkor spotřeby. K připojení ŘJ. používám software ACgasSynchro. Jak je možné tento výkon upravit tak aby bylo (výrazně) znatelné?? Disponujete nějakémi předlohami co se vstřikovacích času týče, v závislosti na otáčkách motoru, a úpravami ve 3D mapě?? popř. nějaký vzor k nastavení vstřik. časů ?? Co se momentálně vozu týče, díky instalovanému LPG systému nemám žadné ztráty na výkonu, ba naopak, vůz mi přijdě dynamičtější. Ale právě znatelné zvýšení výkonu mě zajímá, zda je to možné ?? Mé LPG disponuje ( regulátorem AC, Emulátor/injektor STAG, injektory Valtec 3ohm) Děkui za Vaši případnou odpověd´
21.3.2016 8:02:59
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: úprava výkonu STAG4
Dobrý den, chip tuning má význam u vozidel s přeplňovaným motorem turbodmychadlem, u kterých je nárůst výkonu znatelný. Motor ve Vašem vozidle je atmosférický a investice do chip tuningu by určitě nepřinesla Vámi požadované znatelné zvýšení výkonu. Výrobce zařízení STAG, firma AC SA, má ve svém portfoliu výrobků zařízení na zvýšení výkonu STAG Tuning, které je ale také určeno pro přeplňované motory.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací