1.3.2011 6:21:08
Jméno:
Miroslav Berecka Předmět:
typ soupravyDobrý den mám LPG v Hyundai Tucson 2.0 můžete mi prosím říct o jaký systém se jedná -v příloze TP mám napsanou soupravu Tomasetto AC ale přepínač dle foto u vás na vebu je Stag - číslo homologace řídící jednotky je E8-67R-014289
montážní firma mi tvrdila že tam mám italské Tomasetto(v TP je Tomasetto-provozní ventil,přípojka,multiventil. nádrž a schránka je Stako) elektronika je asi stag jede to cca 3 roky bez problémů jen se mi zdá že když mi nějak prudce klesnou otáčky tak mi vzadu u nádrže něco cvakne jak kdyby se odpojil plyn ale přepínač stále svítí v plynu.- u tohoto motoru je prosím nutné přimazávání flasch lube?
děkuji Berecka
1.3.2011 8:03:20
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: typ soupravyDobrý den pane Berecka. Pokud se mluví o původu namontovaném zařízení LPG, obecně se myslí původ řídící jednotky a programu. Pokud tam máte řídící jednotku STAG, tak se jedná o Polské zařízení firmy Ac S.A. Mimochodem se jedná o velice kvalitní a bezporuchové zařízení. Nic na tom nemění fakt, že nádrž, multiventil a schránka jsou od firmy Stako (Polsko) a reduktor Tomasetto (Itálie). Bez podrobnějšího popisu diagnostiky chyb, nejsem schopen poskytnout relevantní pomoc nebo radu. Obraťte se na montážní firmu, která provedla zástavbu. Pokud je to náš partner, ať nás kontaktují. Jednoznačně doporučuji přimazávání ventilů. S pozdravem Ing. Pataky - technik