Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - vstřikovače

18.5.2016 7:43:06
Jméno: vladimír svoboda Předmět: vstřikovače
Dobrý den před třemi roky jsem u Lpg auto nechal přestavět Peugeot 807 na Lpg. Stále se mi opakuje stejná závada vadná vstřikovací lišta. V záruce mi to opravovali asi pětkrát nejdříve tvrdili, že byla špatná série vstřikovačů, potom, že jsem načerpal špatný plyn. Po záruce mi vyměnili vstřikovače znovu a vydržely 14 měsíců. Plyn čerpám většinou u ONO. Chtěl bych se zeptat jestli to je normální nebo jestli to mám nechat opravit u jiné firmy nebo jestli se vyrábějí kvalitnější vstřikovače. Jinak žádné jiné problémy nemám. Děkuji
18.5.2016 13:46:23
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: vstřikovače
Dobrý den.
Bohužel nepíšete, jaké vstřikovače máte ve vozidle namontované, ani kolik jste na vstřiky najel. Je pravda, že vstřikovače ve spojením s českým plynem jsou slabším článkem LPG systémů. Je přinejmenším zvláštní, že by vstřikovače odešly tak často. Samozřejmě jsou na trhu kvalitnější i méně kvalitní zařízení.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací