Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Svíčky Felicia LPG

25.5.2016 9:18:11
Jméno: Hanz Předmět: Svíčky Felicia LPG
No já mám Feldu BMM na plyn, najto asi 190.000 km. Celou dobu, co to mám, tedy asi posledních 60.000 km mí svíčky nevydrží víc, než 10.000 km. používám Brick silver, tedy speciální pro provoz na lpg. Te´d jsem je dokonce sklepnul na 0.55 mm, ale i tak. Je to normální? Projeví se to tak, že auto hlavně v zátěži v nízkých otáčkách (když do manželka dusí do kopce) poškubně. Zkoušel jsem všechno možné a vždycky púomůže aý výmna svíček. Auto jinak jezdí super, spotřeba něco přes 7/100 (umí i pod 6,5).
26.5.2016 8:20:28
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Svíčky Felicia LPG
Dobrý den, při provozu na LPG jsou ve spalovacím prostoru vyšší teploty a tím dochází k vyššímu opotřebení svíček a interval jejich výměny se zkracuje. Pro Vaše vozidlo použijte takové svíčky, jaké jsou předepsány výrobcem vozidla pokud možno s jednou elektrodou. Možná by stálo za úvahu zkusit svíčky od jiného výrobce.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací