Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Chyba snimace teploty vody - Elpigas

1.6.2016 13:25:14
Jméno: Martin Předmět: Chyba snimace teploty vody - Elpigas
Dobry den, potreboval bych radu, jestli jste se s necim podobnym nesetkali. Po zahrati auta na provozni teplotu se mi sem tam prepne plyn zpet na benzin a po znovunastartovani prepnuti na LPG a ujeti par metru problem nastane znovu. Pokud auto vychladne, zase jede na lpg bez problemu. Problem se zacal objevovat az nyni v teplejsich dnech. Dale mi pripada, ze pokud jedu bez zastavovani, tak problem nenastane, jakoby se vse chladilo. Diagnostika hlasi chybu cidla teploty vody, ktere je nove (vymenene). A ukazuje hodnoty spravne. Naposledy mi to udelalo po ujeti cca 25km, nechal jsem auto odstavene na slunci a po asi pul hod. jsem vyjel, a po ujeti 500m problem opet nastal.
Predem dekuji za radu.
1.6.2016 15:12:46
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Chyba snimace teploty vody - Elpigas
Dobrý den, dle Vašeho popisu mě jako možná závada napadne jako první teplotní čidlo. Nicméně závada může být též v elektroinstalaci. Je potřeba aby v odborné dílně zkontrolovali elektroinstalaci. Pokud závada bude přetrvávat je třeba znovu provést diagnostiku.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací