Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Renault Megan 2 1.6 82 kW

28.6.2016 18:49:24
Jméno: Jaroslav Předmět: Renault Megan 2 1.6 82 kW
Dobrý den,kopil jsem auto s LPG zn, Stefaneli, namontovaný 3 roky. Fungoval řekl bych řádně asi 2 měsíce,pak jsem dotankoval plnou nádrž ,systém po ohřátí hlasil přepnutí na LPG,ale plyn neubýval ale benzín ano. Po rozhýbání ventilú auto přepíná a i jede na LPG,ale zároven ubývá částečně i benzín,ale víc než jen spotřebou nutnou na ohřátí-přepíná tak po1 km jízdy,záleží na teplotě. Tak se chci zeptat,zda je možné aby auto jelo na LPG a benzín zároven,třeba na jeden válec,nebo že se ůplně nezavřou benzínové vstřiky?. Jinak auto jede normálně ,necuká,jen mi připadá takové celkově líné,hlavně v nižších otáčkách to moc nejede,spotřeba 7-8 L plynu. Děkuji.
29.6.2016 7:49:03
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Renault Megan 2 1.6 82 kW
Dobrý den, při koupi vozidla jste měl od prodávajícího dostat veškeré doklady tj. mimo jiné i doklady od LPG systému a měl Vás seznámit s funkcí LPG systému. Protože neuvádíte o jaké vozidlo se jedná, domnívám se, že byl použit ve Vašem vozidle přístřik benzínu, jako jeden ze způsobů ochrany ventilů. To zda je tato funkce v řídící jednotce zapnutá se zjistí v odborném servisu, kde Stefaneli dělají po připojení k diagnostice.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací