Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - na plyn, motor zhasíná

17.8.2016 1:45:54
Jméno: Petr Předmět: na plyn, motor zhasíná
mám Mitsubishi Outlander a namontovaný plyn od eGAS s vstřikovací lištou Matrix, všechno bylo OK, prvně to začalo, že mi za jízdy začal motor škubat a poté zhasnul, musel jsem jej přepnout na benzín a potom jel, teď když motor přepne na plyn, po chvilce zhasne (nepřepne ani zpět na benzín) a na plyn nejde ani nastartovat, musím plyn vypnout a nastartovat na benzín, na benzín je vše ok, ale opětovně přepnu na plyn, motor opět běží chvíli a poté zhasne. Byl jsem v servise, tam na egas neměli diagnostiku, po prohlídce, mě bylo řečeno, že plyn jde až po vstřikovací lištu, že závada bude v map senzoru a nebo v řídící jednotce, můžete mi Váš názor na problém. Děkuji předem
17.8.2016 15:07:52
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: na plyn, motor zhasíná
Dobrý den.
Na E-GAS bohužel také nemáme interface a bez diagnostiky nelze říci, co by mohlo způsobovat potíže vašeho vozidla. Pokud byste se u nás zastavil, pokusili bychom z diagnostikovat závadu i bez kabelu.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací