Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Hyundai i30 SW

10.11.2016 19:37:57
Jméno: Lukáš Dufek Předmět: Hyundai i30 SW
Dobrý den, mám Hyundai i30 SW přestavba od Hyundaie (u Vás). Začaly mi blikat kontrolky na BRC - vrchní a dvě dole prostřední do toho se objevovala při jízdě na plyn kontrolka výfukového systému. Dal jsem to k Vašemu partnerskému servisu ve Znojmě. Vyměnili reduktor. Ten den jsem jel dojel domů a bez problémů a Druhý den se blikající kontrolky LPG objevují cca. každých 400 metrů jízdy a prohlubuje se to, teď už se plyn skoro nezapne. V servisu na mě budou mít čas až za týden, ale řekli, že neví co to může být, protože podle toho jak to nastavili a jak je to od Vás postaveno je vše v pořádku. CO by to mohlo být? Děkuji za odpověď.
14.11.2016 8:51:02
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Hyundai i30 SW
Dobrý den, blikající kontrolky na přepínači signalizují závadu LPG systému. Diagnostikou LPG systému se zjistí, o jakou závadu jde. Tato závada může mít také souvislost s rozsvícením kontrolky. Pravou příčinu rozsvěcování kontrolky lze zjistit připojením diagnostiky k OBD vozidla.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací