7.3.2011 19:55:55
Jméno:
Lukáš Bouda Předmět:
Prosím o pomocDobrý den, koupil jsem auto v bazaru je na LPG jen nevím jak se dá přepnout z benzínu na plyn. Nevím jestli je zařízení funkční či ne. Neznám tedy nevím jaky je to systém. V kabině je malá kostička s jedním tlačítkem a jednou led diodou, která stále bliká. Dále čtyři diody ukazující plnost nádrže. prosím o radu případě co by mohlo být příčinou a cenu opravy. Předchozí tip mi sám přepnul při otáčkach nad 2000 a zde opravdu nevím. Děkuji za odpověd Bouda
8.3.2011 7:08:22
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Prosím o pomocDobrý den pane Bouda. Protože nevím jaký typ zařízení je ve Vašem vozidle, sdělte mi prosím region, ve kterém bydlíte. Doporučím Vám našeho partnera, který identifikuje systém a pokud bude mít náhradní díly a program, závadu odstraní. Cenu opravy samozřejmě nemohu odhadnout. Obecně každý systém po dosažení určité teploty vody v reduktoru (cca 30°C) a nastavených otáčkách (volnoběh nebo zvýšená nad 1500-2000 ot/min ) by se měl přepnout do provozu na plyn. Pokud ale bude vadné teplotní čidlo, nebo bude závada v nastavení parametrů eventuelně vadný přepínač, nevyhnete se servisnímu zákroku. Stačí, když mi zavoláte na 602 518 625 a pokusíme se problém vyřešit v co nejkratším čase. S pozdravem Ing.Pataky - technik