13.12.2016 10:26:18
Jméno:
Kamil Slíž Předmět:
Fabia1/2006/1.4/55kw combi,benzín /LPG hlási poruchu motoraDobrý deň, Fabia1/2006/1.4/55kw combi,benzín /LPG - Landi Renzo Omegas 616264001-184-188 model. Hlási poruchu motora. vyresetujú mi to a po cca.400 až 900km sa to objaví znova. Pritom diagnostika ukazuje nedostatočný výkon katalyzátora. Ten bol menený(aspoň mi to v servise tvrdia) .Druhý povedali že zlé vstrekovače (zelené). Tretí chudobná zmes. Inak motor ide hladko (za 4€) zlaté české ručičky. Ak si chcem pomôcť akú diagnostiku, softvér mám zháňať som dôchodca, takže vyskakovať nemôžem.
Možnože je to na smiech, nuž ale čo mám robiť.
Pekný deň.
13.12.2016 11:11:43
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Fabia1/2006/1.4/55kw combi,benzín /LPG hlási poruchu motoraDobrý den, pokud Vám svítí kontrolka motoru neprojde Vaše vozidlo měřením emisí a bude tak nezpůsobilé dalšího provozu. Bez provedení diagnostiky jak vozidla, tak LPG sytému bych jen hádal a vyjmenovával komponenty, které se mohou na závadě podílet. Doporučuji proto navštívit odborný servis, kde dokáží servisovat Váš LPG systém a zároveň dokáží zdiagnostikovat Vaše vozidlo a určit, zda jde o závadu vozidla nebo závadu způsobenou LPG systémem a tuto následně odstranit. Pokud budete chtít Váš problém odstranit můžete se objednat u nás na servis. Nevím, jaké máte znalosti v oblasti LPG přestaveb a konkrétně LPG systému ve Vašem vozidle, ale varuji před jakýmikoli neodbornými zásahy do LPG systému a jeho nastavení, neboť mohou způsobit vážné škody na vozidle.