22.12.2016 11:54:48
Jméno:
Lukáš Předmět:
Valve ProtectorDobrý den, vlastním ve svém vozidle na LPG instalovaný systém Valve Protector na kterým mám najeto cca 50000 km. Problém je v tom že posledních cca 1500 km neubývá v nádržce aditivum. Když se zaposlouchám u zařízení tak neslyším žádné "cvaknutí" když má systém dávkovat do sání aditivum (předtím vždy zařízení jakoby cvaknulo když tlakem dávkovalo). Když jsem zařízení napojit na PC tak mi ukazuje že při 100% pumpy mělo cvaknouta ale ono nic. Když resetuji jednotku a navolím jí znova dle předepsaných pravidel a uložím hodnoty do přístroje tak začne zařízení pěkně cvakat ale po chvíli opět cvakat přestane. Taktéž když dám test zařízení tak pěkně cvaká. Nevíte kde by mohl být problém? (zalepené hadičky od zpětného ventilu zařízení k sání motoru ...). Již si nevím rady a kde jsem systém nechal instalovat se mi nijak neozývá (mám to daleko od místa bydliště).
23.12.2016 7:07:44
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Valve ProtectorDobrý den, pokud jednotka chvíli dávkuje a chvíli ne je třeba zkontrolovat v okamžiku, kdy nedávkuje, napájení jednotky včetně jejího ukostření. Pokud by vše bylo v pořádku, může se jednat o závadu v dávkovací jednotce.