19.1.2017 21:42:59
Jméno:
evzen789 Předmět:
diagnostika landi renzo omegasDobrý den, potřebuji poradit, co způsobuje rozdíl otáček v diagnostice a v na přístrojovce, v realu je tam cca 700ot/min ale v diagnostice je nějakých 2200ot/min, a ještě jedna otázka, tlak v reduktoru je předepsaný na 0.95bar, já tam však mám 1.94 až 2.50bar, na reduktoru landi renzo ig1 mám nahoře štelovací šroub tlaku, dá se to s ním regulovat? popřípadě jak by se to dalo provést?
20.1.2017 9:05:08
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: diagnostika landi renzo omegasDobrý den, čtení otáček v diagnostickém programu by mělo odpovídat otáčkám na přístrojové desce. Pokud tomu tak není je nutné zkontrolovat kde jsou otáčky snímány případně opravit připojení snímání otáček dle schématu a zkontrolovat případně změnit nastavení základních parametrů vozidla (zejména zadaný typ signálu otáček a typ zapalování) tak, aby nastavené parametry odpovídaly danému vozidlu. Nastavení tlaku reduktoru pak závisí na tom, zda se jedná o motor s turbem či o atmosférický motor. Doporučuji proto navštívit odborný servis, kde vše zkontrolují a v případě potřeby provedou potřebné nastavení.