Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG přimazávání

23.2.2017 19:50:24
Jméno: Jiří Roul Předmět: LPG přimazávání
Dobrý den,

mam vozidlo Škoda Roomster 1.4 16V se systémem StarGas namontovaným cca před 8 lety.
Tento týden se mi prvně stalo, že se rozblikala kontrolka přimazávání.
Chtěl bych se proto jednak zeptat, zda mi ve Vašem servisu jste schopni pomoci, s ohledem na použitý systém Stargas? A pokud ano, tak s jak nákladnou opravou mohu počítat? (Vzhledem k tomu, že jste vozidlo neviděl, tak by mi samozřejmě stačil alespoň přibližný odhad.)

Dále by mě také zajímalo, zda mohu s vozidlem bezpečně jezdit zatím alespoň na benzín?

Co může být příčinou této poruchy?

Velice děkuji za odpověď!

S pozdravem

Jiří Roul
24.2.2017 10:06:29
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: LPG přimazávání
Dobrý den, pokud máte na mysli kontrolku systému ochrany ventilů pomocí dávkování aditiva, pak blikání kontrolky signalizuje nízký nebo žádný stav kapaliny v nádobce systému případně poruchu systému dávkování aditiva. Možná postačí dolít vhodnou kapalinu a vše bude OK. V případě že by se jednalo o poruchu systému dávkování aditiva nevím o jaký systém se jedná tudíž nemohu ani odhadnout náklady na případnou opravu. Pokud vypnete LPG systém můžete bezpečně jezdit na benzín.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací