Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Fabia 1.2 HTP 40kW kod motoru AWY

10.3.2017 10:36:42
Jméno: Kája Předmět: Fabia 1.2 HTP 40kW kod motoru AWY
Dobrý den hledám odbornou radu mám ve fabia 1.2htp plyn při výměně těsnění hlavy motoru došlo k vytažení závitu z bloku to se nepodařilo opravit proto jsem koupila druhý starší motor který cca po 1000km začal brát oleje chtěla jsem nechat udělat GO motoru ale bylo mi sděleno že tento motor pokud nemá přimazávání plynu vydrží po GO max 5000km je nějaké řešení tyto auta jezdí na LPG bez problémů. nechci investovat další peníze a bez výsledku a radu a odpově děkuji
10.3.2017 15:04:04
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Fabia 1.2 HTP 40kW kod motoru AWY
Dobrý den, nevím na základě jakých údajů Vám byla tato informace sdělena. Těchto tříválcových motorů jsme přestavěli celou řadu bez použití přimazávání a vozidla jezdí bez problémů. LPG systém stejně jako ostatní zařízení vyžaduje pravidelnou údržbu a kontrolu seřízení a pak funguje spolehlivě. Bude tedy záležet na tom, jaké díly (v jaké kvalitě) budou použity při GO a samozřejmě i na kvalitě provedené práce.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací