Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Neprepne se na lpg

22.5.2017 20:09:48
Jméno: Petr Předmět: Neprepne se na lpg
Dobry den. Mam bmw na lpg prins a nechce se mi prepnout po zahrati a ani rucne. Nekdy se prepne ale sviti u toho i cervena kontrolka a auto na lpg nejede. Nekdy se prepne normalne a jede treba 20 km normalne a pak zas se rozsviti cervena kontrolka a pak sama zhasne. Po vypnuti motoru a nastartovani se neprepne az nekdy behem jizdy a nekdy vubec. Mel jsem to v servisu cca 2 mesice zpet a to v te dobe nejelo vubec na lpg,opravili mi to a ted to dela tyhle problemy. Diky za odpoved
23.5.2017 7:12:44
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Neprepne se na lpg
Dobrý den, z Vašeho popisu jsem vyrozuměl, že se jedná o nahodilou závadu. Pro zjištění závady je potřeba připojit diagnostiku, vyčíst paměť závad a v případě že není zapsána je potřeba pokusit se závadu navodit a zjistit jaké hodnoty závada ovlivňuje a určit její příčinu. Může jít o elektrickou závadu (špatný kontakt……), ale může být závada i v některém LPG komponentu. Navštivte proto odborný servis, který servisuje značku Prins.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací