Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Přímaz ventilů

8.6.2017 19:23:55
Jméno: Maty Předmět: Přímaz ventilů
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o informaci - léta používám přímaz Vap-Saver. Nyní jsem ale akutně řešil situaci, kdy mi došel a nemohl jsem ihned sehnat náhradní náplň. Při té příležitosti jsem zjistil, že je na trhu spousta obdobných přípravků (např. Liqui Moly, Flashlube atd.). Zajímalo by mě, zdali je možné tyto přípravky střídat bez rizika pro automobil, případně zdali je mezi nimi nějaký výraznější kvalitativní rozdíl či jsou všechny obdobného složení? Předem děkuji za odpověď.
9.6.2017 7:13:42
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Přímaz ventilů
Dobrý den, jednotlivé přípravky se liší svým chemickým složením a tedy i účinnosti a mohou se lišit i hustotou, která má vliv na dávkování. Žádný z výrobců nedoporučuje míchání s jiným přípravkem. Proto pokud budete měnit aditivum doporučuji nádobku a celý systém řádně vyčistit, zbavit zbytků starého aditiva a teprve pak nalít aditivum jiné. Následně je nutná kontrola případně seřízení dávkování aditiva.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací