Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Parkováni na slunci.

16.6.2017 9:12:07
Jméno: Vilém Předmět: Parkováni na slunci.
Hyundai I20 při delším parkování na slunci při přepnuti na LPG vyletí otáčky nasledně spadnou skoro na 0 a často se rosvití kotrolka motoru pak musím do servisu na vymazání chyby která hlasí chudou směs.Podle mechanika se přehříva čídlo tlaku a teploty.Mám to v záruce a nerád bych se tahal po soudech oni si stím očividně nevědí rady.Servis jsem navštivil již 14 krát.Mám system EROPE GAS Avance32.
16.6.2017 13:19:50
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Parkováni na slunci.
Dobrý den, pro řadu zákazníků hraje nejdůležitější roli cena přestavby a už se tolik nezajímají o systém, který jim bude namontován a kdo jim přestavbu provede. Pokud je montáž v záruce, je třeba problém řešit s firmou, která LPG systém montovala. My systém EuropeGas nemontujeme. Chudá palivová směs LPG může při dalším provozování vozidla způsobit poškození ventilů. Bude zřejmě nutné provést znovu diagnostiku a kontrolu správného zapojení jednotlivých komponent a závadu odstranit.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací