8.7.2017 13:19:42
Jméno:
Petr Předmět:
Na LPG nejedeDobrý den, mám range rover 98' 4,6 8V a LPG Diego, na začátku auto jezdilo v pohodě, ale asi po 2letech při jízdě na LPG začlo cukat a nakonec ztratilo úplně výkon,jako kdyby nešel plyn. Zkoušelo se to dát na diagnostiku a ta psala málo plynu v nádrži,tak jsem natankoval plnou a psalo to stejně. Zkoušelo se to kalibrovat,ale stále hapruje pracovní tlak,který se dá těžko naštelovat a hlavně to vždy v 72% chcípne. Tak jsem nechal vyměnit řídící jednotku, komplet elektriku, membrány ve splynovači, vyčistil filtr splynovače, dal nové hadice a výsledek je úplně stejný jako předtím, špatný pracovní tlak a v 72% opět chcípne. Už nevím co s tím a je to zoufalost. Když to přepnu na LPG a sešlápnu plynový pedál,tak auto jde do otáček,ale auto nejede, jako když nemá dost plynu, přitom nádrž je plná, hadice natlakované, ale prostě nejede!! Předem děkuji za radu.
10.7.2017 9:46:02
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Na LPG nejedeDobrý den, v prvé řadě je potřeba provést kontrolu zapojení jednotlivých komponent LPG systému a zkontrolovat jejich správnou funkčnost tak, aby bylo možné systém zkalibrovat a následně LPG systém seřídit. Pokud budete chtít Váš problém vyřešit objednejte se na tel: 606659530.