Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Též dotaz na kolísání otáček stejného vozu

10.9.2017 18:50:56
Jméno: Václav Šibal Předmět: Též dotaz na kolísání otáček stejného vozu
Dobrý den, taky bych potřeboval poradit. Vlastní Renault Megane Scenic 1,6e, r.v. 1998. Najeto mám 219000 km. Začal mi motor kolísat. Když je studený drží otáčky kolem 1200. Postupně otáčky klesají podle zahřátí motoru. Jakmile ale má motor teplotu kolem 80 - 90 st. celsia motor má stále otáčky kolem 1200. Vypadá to jako by byl sepnutý sytič a motor takhle žene do otáček. U minulého vozidla co jsem měl Š Felicia to dělalo taky, stačilo vyčistit škrtící klapku a bylo po problému. Tady si nevím rady. Potřeboval bych poradit co s tím. Děkuji
11.9.2017 11:17:40
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Též dotaz na kolísání otáček stejného vozu
Dobrý den, vyjmenovávat jednotlivé sensory podílející se na tvorbě směsi, emisí atd., které toto mohou mít na svědomí nemá smysl. Bude tedy potřeba navštívit servis vybavený diagnostikou pro Vaše vozidlo, kde závadu odstraní. Určitě to bude levnější než odstraňovat závadu metodou pokus omyl.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací