20.9.2017 20:14:57
Jméno:
Marton Předmět:
Prosba o raduDobry den, mam Seat leon od vyroby na LPG . 1,6 /74 kw. System Landi rezo. Odesel mi strik. Na notasu mi servisni technik ukazal ze jednou jedne 1 pak 2 pak 3 . Navrhl mi bud vymenit vsechny striky LandiRezo coz by stalo 12tis nebo vse vytahnout ven a dat nove Lpg LOVATO vcetne montaze za 10tis.Kč. Kontaktoval jineho servisniho technika jenz mi Seata napichnul na notas a ukazalo to v menu striky jen lze vymenit misto drahych LandiRenzo- ...Matrix,nebo Keyhen( nevim jestli se to tak pise- jsou japonske) a stalo by to 7 tis. Navstivil jsem jeste jednoho servisniho technika,jenz mi sdelil,ze Landirenzo nahradit LOVATO je vrazda jako vymenit Mercedes za Trabanta. Nabidnul mi vymenit striky ( znacku si nepamatuji.. snad Brendo,nebo brem..nevim :-( ) ktery upravi softwarem ,aby fungovali ve stejnem rezimu jako Landi renzo vse za cenu 8 tis. Ted nevim co mam zvolit. Co doporucujete...Dekuji za radu.
21.9.2017 7:31:50
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Prosba o raduDobrý den, navštívil jste 3 mechaniky a máte 6rad jak řešit Vaši situaci a žádáte radu další. Nakonec se budete muset sám rozhodnout, komu budete věřit, že výměnu ať už jen vstřikovačů nebo celého předního kitu a následné nastavení LPG systému provede správně. Mohu Vám tedy doporučit obrátit se nejbližší Autorizovaný servis viz. http://www.acstag.cz/autorizovane-servisy-stag/ , ke jsou kvalifikovaní a vyškolení pracovníci, kteří Vám poskytnou služby na nejvyšší úrovni.