Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - emise co vysoké na volnoběh

5.10.2017 7:22:37
Jméno: stivi Předmět: emise co vysoké na volnoběh
dobry den mam fabii 1 na lpg a už jednou mi odešly vstřikovače na benzín ted tam mam nejaké čínské ale namontované v značkovém servisu funguje to všechno dobře po ujetí asi 40 000km jsem byl na stk a řekl mi že mam na volnoběh co vysoké nepustil mne jsem si jist že to zase vstřikovač nedodržuju najezd 3 nadrží plyn a 1 benzín už to budu dodržovat. lze to vyřešit přimazavaním? děkuji
5.10.2017 14:21:46
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: emise co vysoké na volnoběh
Dobrý den, na vysoký obsah CO může mít vliv i zapalovací soustava a systém řízení dávkování paliva včetně lambda sondy a katalyzátoru. Doporučuji proto provést diagnostiku správné činnosti těchto komponent. U Vašeho vozidla není potřeba používat „přimazávání“ – Váš motor nepotřebuje ochranu ventilů. Nevím kdo Vám poradil jezdit na 3 nádrže plynu jednu nádrž benzínu – je to nesmysl a zbytečně vyhazujete peníze z kapsy. U dobře seřízeného vozidla na LPG toto není potřeba. Podotýkám, že aby vozidlo jezdilo bezvadně na LPG, musí jezdit bezvadně na benzín.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací