Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - tlak LPG na vstřkovací liště

18.10.2017 21:57:12
Jméno: R.Dvořák Předmět: tlak LPG na vstřkovací liště
Dobrý den. Po seřízení v servisu se mi rozvěcuje check engine (při jízdě na plyn). Při reklamaci technik seřídil pouze tlak LPG na 1,00 bar, že nic jiného s tím neudělá. Check engine se rosvěcuje dál-závady stejné P 0171, chudá směs. ....Je to na palici odborník mi řekne, že s tím nelze nic dělat na STK řeknu co? Zkusmo jsem zapojil cejchovaný manometr na vstřikovací lištu - 0,43 bar, co je špatně? Regulačním šroubem na reduktoru lze max. 0,7bar. Lze z toho něco vyčíst? Hyundai Accent 1,4, Tartarini, na reduktoru najeto ca 165000. Děkuji.
19.10.2017 7:40:40
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: tlak LPG na vstřkovací liště
Dobrý den, pokud Vám svítí „check engine“ vlivem chyby související s tvorbou emisí dle platné metodiky neprojde vozidlo při měření emisí. Nevím jaký reduktor konkrétně ve vozidle máte, ale výstupní tlak reduktoru uvádí výrobci v rozmezí 0,9 – 1,4 bar, takže tlak 1 bar je OK. Pro odstranění závady je nutné použít diagnostický program, zkontrolovat správnou funkčnost všech LPG komponent a čidel, a následně zkontrolovat plynovou mapu a provést její nastavení.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací