26.10.2017 19:04:24
Jméno:
Beáta Předmět:
Chevrolet AveoPekny vecer,prosim o radu!Koupila jsem Chevrolet Aveo Hatchback,2008,1,2,Benzin+LPG.Natankovala
jsem plyn doplna,predtim mi svitila kontrolka pouze jednim cervenym svetylkem.Po natankovani jsem zmackla a sviti misto cervene zelena a 4 svetelne kontrolky (tecky) mi jen problikavji postupne,ale nesviti vkuse.Prosim,co je spatne.Jak poznam,zda jedu na benzin ci LPG?A jak poznam,zda je tedy nadrz naplnena ci prazdna?Pri koupi mi to nedoslo,svitila cervene,brala jsem,ze je prazda a jakmile ji naplnim,tak bude svitit zelene a 4 kontrolky budou zhasinat postupne pri odberu LPG.Jsem bezradna,je ma chyba,ze jsem se neinformovala a ted netusim a mam obavu,ze je treba bomba spatna.Prosim odpoved na mejlik.Dekuji,Beata
27.10.2017 8:05:04
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Chevrolet AveoDobrý den, i když neuvádíte jaký LPG systém ve voze máte lze říci, že pokud je LPG přepínač zapnutý, svítí po nastartování jednak červená LED dioda – signalizuje provoz na benzín a po přepnutí změní barvu na zelenou, jednak řada LED diod která signalizuje stav LPG v nádrži (za jízdy postupně zhasínají). Pokud přepínač problikává je signalizována závada. Doporučuji tedy navštívit odborný servis, který Vaše LPG zařízení servisuje, provede diagnostiku, zjistí a opraví závadu.