Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - zhasnutí kontrolky LPG

10.2.2018 10:34:45
Jméno: Tomáš Klobása Předmět: zhasnutí kontrolky LPG
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na problém, který se mi dnes vyskytl. Mám Cadillac Escalade r.v.2005. Ráno jsem nastartoval u domu v pořádku. Přijel jsem na benzínovou stanici. Natankoval benzín bez problémů nastartoval a popojel k natankování LPG. Po natankování už jsem nenastartoval. Otočím klíčkem a nic se neděje. Již dříve jsem jsem si myslel, že to může být baterii, ale ta je nová cca 4dny. Relé jsem vyměnil a auto začalo točit, ale nic se nestalo. A po chvíli jsem zjistil, že mi zhasly kontrolky na LPG nesvítí ani červená :-(. A najednou mi začala svítit i rezerva v nádrži což je hloupost. Děkuji za radu Vám za radu Klobása Tomáš
12.2.2018 7:32:50
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: zhasnutí kontrolky LPG
Dobrý den, může jít o celou řadu závad od závady v elektroinstalaci (a to jak vozidla, tak i plynového pohonu) až po vadnou řídící jednotku plynu. Navštivte proto odborný servis, kde provedou diagnostiku a závadu odstraní, případně se můžete na opravu objednat u nás na tel. 606 659 530.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací