Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Svítící kontrolka LPG

16.2.2018 20:02:00
Jméno: Vaněčková Irena Předmět: Svítící kontrolka LPG
Mán nově koupené auto Hundai ix 35,které je předělané na LPG,natankovala jsem plyn i benzín a stále mi svítí na palubce kontrolka plynu,nevím proč,jinak vše jak má být,nastartuji a aotomaticky se mi přepne na LPG,na kolečku LPG svítí tečky zeleně jak má být,Pedem děkuji za odpověd.Vaněčková Irena
19.2.2018 7:59:14
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Svítící kontrolka LPG
Dobrý den, u dodatečně přestavěných vozidle Hyundai veškeré kontrolky plynového systému jsou na přepínači (kolečku) – stavová kontrolka indikující provoz benzín/plyn a LED diody indikující stav plynu v nádrži. Většina kontrolek na palubce má nějaký symbol, jehož význam naleznete v návodu k vozidlu. Bude tedy potřeba navštívit servis, který diagnostikou zjistí o jakou závadu se jedná. Může se jednat o kontrolku „check engine“, která svítí při poruchách emisního systému (chudá/bohatá směs, lambda sonda, katalyzátor…).

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací