Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Vyšší otáčky na volnobeh

9.3.2018 18:44:32
Jméno: Jiří Předmět: Vyšší otáčky na volnobeh
Dobrý den, mám Honda Civic 8g a přestavil jsem ho na lpg systém Magic. Auto při vyřazení rychlosti občas zdechlo, tak na doporučení plynaře jsem dal nové svíčky a vyčistil škrtící klapku. Teď mám na volnoběh otáčky cca 1700 - 800 a kolísají. Po chvíli, když auto stojí v klidu, tak se ustálí na těch 800. Palubni pocitac ukazuje prumernou spotrebu pres 10l, což je fakt dost.ŘJ jednotka je vyresetovaná a v autorizovaným servise nenašli žádnou závadu na diagnostice. Nevíte kde může být problém? Děkuji
12.3.2018 8:48:17
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Vyšší otáčky na volnobeh
Dobrý den, neuvádíte, jaká ŘJ byla zresetovaná, zda plynová ŘJ nebo benzínová ŘJ. Nepíšete také jak se motor chová při provozu na benzín. V každém případě bude nutné provést znovu diagnostiku jak benzínové části, tak i plynové části a dle výsledku pak provést opravu. Pokud je oprava ještě v záruce uplatněte reklamaci. Pokud již ne, zvolte jiný servis, případně se můžete na opravu objednat u nás na tel. 606 659 530.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací