Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Vstřikovače benzín

25.7.2018 8:04:28
Jméno: M.Suchan Předmět: Vstřikovače benzín
Dobrý den, moc děkuji za vyčerpávající odpověd k dotazu na "pokašlávání" motoru při studených startech. Včera jsem tedy udělal to co jste v odpovědi doporučoval. Posledních cca 10km jsem dojel na benzin. Při ranním startu se však situace opakovala. Motor naskočí normálně, ale cca 1-2minuty to škube. Pak se uklidní. Znamená to tedy, že závadu třeba hledat v benzinové části ? Např. v těch benzinových vstřikovačích ? Při jejich posledním pročištění ultrazvukem nedošlo k žádnému zlepšení. Všiml jsem si ale že vy provádíte i jejich diagnostiku na stolici ASNU. ?
M.Suchan
25.7.2018 9:28:29
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Vstřikovače benzín
Dobrý den, ano provádíme diagnostiku vstřikovačů na stolici ASNU. Pokud se problém se studeným startem po dojezdu na benzín nezlepšil vypadá to na benzínovou část vozidla, ale znovu říkám, aby se neopravovalo metodou pokus omyl, je třeba provést diagnostiku jak LPG tak vozidla a na základě zjištění pak přistoupit k opravě.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací