Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dotaz:

21.8.2018 6:48:13
Jméno: Jiri G Předmět: Dotaz:
Dobrý den, Mám ve škodě oktavii2 1.6 MPI namontován systém Lovato(2016). Od začátku montáže občas cuká. Plynař mi tvrdí, že je závada na benzínu, ale při jízdě na benzín žádné problémi nejsou. Po výměně , svíček, kabelu a cívky mírné zlepšení. Na diag je závada na 1 válci.
Cukání se hlavně projevuje až po zahřátí a při vyšších venkovních teplotách nebo na dálnici kdy přesáhnu 3500 otáček. Někdy začne blikat kontr.motoru a lpg začne pípat jak kdyby došel plyn. Moc děkuji za Vaši radu. Kdyby jste mi s tim dovedl pomoci tak i pro velkou vzdálenost vás servis navštívím. Díky Jiří.
21.8.2018 14:14:49
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: Dotaz:
Dobrý den.
S Octaviema MPI jsme si vždy poradili. Škubání může způsobovat, jak špatné seřízení LPG systému, tak něco v benzínové soustavě. Nevím, kolik má vaše vozidlo celkem najeto, zkontroloval bych ještě kompresi. A důležité je naučit se závadu navodit.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací