Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - výměna keihin za hana

27.8.2018 13:40:21
Jméno: s Předmět: výměna keihin za hana
zdravím mám dotaz ohledně vstřiku

jedná se o systém prins a vstřikovače jsou tam keihin
poté co začalo vozidlu poškubávat a nepomohla výměna filtru ani svíček jsem vstřiky vymontoval z auta a ponořil jsem je do ultrazvukové čističky s naftou. Zároven jsem na konektor připojil 2 dráty a začal jsem do nich přerušovaně pouštet 12 v.
Po par min jsem si všiml že ve 3 triskách cvaká nějak slabě . fouknul jsem do jednotlivích vstřiku a zaroven jsem do nich poustěl 12v aby se otevřeli ale nic se nestalo jen jden z nich pracuje tak že hlasitě cvakne a hned se otevře .
Je možné je nějak oživit nebo pomuže jen výměna ?

pokud je potřeba vyměna je možné je nahradit něčím
levnějším s tím že nebude potřeba nic nastavovat pomocí diagno.. momentalně tam jsou keihin oranžové 63 cc jakej je váš názor na hana 2000 nebo něco co doporučíte děkuji
27.8.2018 14:14:45
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: výměna keihin za hana
Dobrý den, systémy Prins nemontujeme ani neservisujeme, proto svůj dotaz ohledně záměny vstřikovačů směřujte na servis, který tento systém dělá. Po výměně vstřikovačů je vždy nutná kontrola případně korekce nastavení plynové mapy.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací