Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG

7.4.2011 22:24:44
Jméno: WORAZIM Předmět: LPG
Dobrý den. Uvažuji o přestavbě auta na LPG. Zajímalo by mě, zda při nádrži umístěné místo rezervy stačí vozit lepící sadu a kompresorek, nebo musí být podle zákona pořád rezerva teoreticky pořád v kufru. Zajímá mě to hlavně třeba při technické kontrole, nebo silniční kontrole. Jedná se o Ford Fusion 1,4 r.v. 2009. Je přestavba u nás legální? Četl jsem totiž, že na slovensku jedině bez papíru. Ford má prý měkčí ventily, bude stačit jejich přimazávání? Jaká je cena přestavby?
8.4.2011 8:09:11
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG

Dobrý den. O možnosti povolení náhrady rezervního kola lepící sadou se musíte informovat u zastoupení výrobce v České Republice. Přestavba, přesněji zástavba zařízení pro Ford Fusion je v ČR povolena tzv. typovkou AGC 01-13 2841. Zařízení VAP SAVER dostatečně zabezpečuje přimazávání ventilů. U naší firmy je cena montáže 28.000 Kč včetně DPH s toroidní nádrží a ukazatelem stavu hladiny LPG v nádrži. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací