9.4.2011 19:37:52
Jméno:
Klučka V. Předmět:
LPG pro Ford S Max 2.5TDobrý den, obracím se na Vás o radu ohledně zástavby LPG do vozidla FORD S-Max 2.5T / 5 válec s turbem/ tento motor by měl být ještě původem od Volva, motor má najeto 130.000 km ,zajímalo by mne toto
1.Je pro tento typ motoru vhodný Vámi doporučovaný STAG 300 plus
2. Doporučujete pro tento typ motoru přimazávání?
3.Je možno do tohoto vozidla namontovat toroidní nádrž i když nemá rezervu-na mobile.de jsem viděl několik S Maxů s LPG a tor.nádrž byla umístněna vespod pod lož.prostorem, rozhodně bych nechtěl omezit ložnou plochu uvnitř vozu válcovou nádrží
4.Byl mi doporučen systém PRINS VSI -můžete jako odborník říci Váš postřeh na tento typ a případný rozdíl oproti Stagu je-li?
Děkuji i za jakékoli další postřehy k této motorizaci a typu auta Klučka V.
11.4.2011 8:32:44
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG pro Ford S Max 2.5TDobrý den pane Klučka. Mechanickou zástavbu zařízení LPG do Vašeho typu vozidla, zejména co se týká nádrže pod vozidlem, jsme řešili přímo s dovozcem. Jednoduše tam není místo pro instalování toroidní nádrže. To, co jste možná viděl na www.mobile.de, byla čistá přestavba na LPG po odstranění benzínové nádrže. Tuto přestavbu my neprovádíme. Lze umístit válcovou nádrž podélně nebo příčně podle požadavku zákazníka a při dodržení homologačních předpisů. Náš akreditovaný partner přímo od Fordu vyřešil problém v kufru instalací dvou toroidních nádrží na podlaze po úhlopříčce a na zakázku vyrobeným krytem do roviny. Naše firma nezabezpečuje výrobu těchto krytů. Na vaše dotazy: 1. / Ano, STAG 300 Plus je vhodným zařízením pro Váš typ vozidla. 2. / Ano, jednoznačně. 3. / Podrobná odpověď výše. 4. / Nezabýváme se systémem PRINS a proto nemohu relevantně posoudit rozdíly. S pozdravem Ing.Pataky - technik