Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Demontáž reduktoru

9.10.2018 13:21:55
Jméno: David L. Předmět: Demontáž reduktoru
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Chci koupit sadu ne zrepasování reduktoru, vypadá to, že mi pochází, zvýšila se spotřeba a špatně auto startuje po delším stání, má naběháno zhruba 90 000 od nova. Mám focuse II, 2.0, lpg a brc systém. Chci se jen zeptat, zdali mohu normálně odpojit hadici od ventilu k reduktoru, zdali je opravdu ventil uzavřený při vypnutém motoru a nemusím se bát, že mi vyfičí celá nádrž ven. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
David L.
9.10.2018 13:44:28
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Demontáž reduktoru
Dobrý den, LPG systémy musí po vypnutí klíčku musí uzavřít oba elektro-ventily (jeden je na nádrži – je součástí multiventilu a druhý je v motorové části případně může být integrován na reduktoru). Po odpojení hadice od reduktoru unikne jen plyn, který je v trubce. Nevím, jak jste přišel na to, že reduktor je příčinou špatných startů a zvýšené spotřeby. Před repasí reduktoru bych doporučoval navštívit odborný servis, který provede diagnostiku systému zkontroluje funkčnost reduktoru, případně potvrdí nutnost jeho repase a zjistí pravou příčinu špatných startů a zvýšené spotřeby. Špatné starty může způsobovat i vadný vstřikovač nebo může stačit jen úprava plynové mapy.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací