Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - hyundai i30 GDI 1.6. spotreba benzinu pri provozu na plg

14.10.2018 1:24:28
Jméno: Tomas Neubauer Předmět: hyundai i30 GDI 1.6. spotreba benzinu pri provozu na plg
Dobry den mam cca. 3 mesice namontovany system lpg lovato na hyu dyi i30 1.6 GDI přímé vstřiky., byl jsem na kontrole v servise, kde jej montovali po 2.000 km. Kontrola bez zavad, jednotka zadne chyby.
problém je ze kdyz si spocitam spotrebu pynu a benzinu vychazeji naklady jako bych auto ani na plyn nepredelaval, tak jsem trojim tankovani plna/prazdna a dotankovani benzin plyn zjistil, ze spotreba plynu je cca 4.5-4.8l/100, ale k tomu 3.5 -3.7 benzinu. pouze na benzin auto.jezdilo za 6l. Tak jsem to v servisu, kde jsem lpg montoval rekl a pry ze s tim nemohou nic delat, ze je to prednastavene. Nemohu se s tim smirit, existuje nejake reseni. Pripadne je to mozna zajimave pro ostatni ctenare.
15.10.2018 7:45:43
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: hyundai i30 GDI 1.6. spotreba benzinu pri provozu na plg
Dobrý den, jako zástupce firmy LOVATO se Vám budeme určitě snažit pomoci nicméně potřebujeme v první řadě vědět další údaje o Vašem vozidle - rok výroby, výkon, kód motoru, typ benzínové řídící jednotky, jaký firmware a jaký software byl při přestavbě použit….. Nejefektivnější řešení by bylo, kdyby jste se objednal u nás na servis na tel. 606 659 530. My pak zkontrolujeme provedení montáže, nastavení LPG systému a v případě nutnosti můžeme dohodnout dálkovou správu přímo technikem výrobce zařízení firmy LOVATO.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací