5.11.2018 13:26:48
Jméno:
Michal Nekula Předmět:
Lpg prins - mercedes e420Dobrý den, koupil jsem ojeté auto mercedes w210 e420 s motorem M119 4,2 V8. V autě je nainstalován systém Prins VSI 1. Na autě jsem měnil svíčky, filtry, kapaliny, zpuchřelé hadice podtlaků a na benzín jede naprosto bez problémů, ale postupně začalo houpat na plyn až se plyn začal vypínat. Měnil jsem filtr plynné i kapalné fáze samozřejmě za stejné originál prins a problém přetrvává. Byl vyměněn preventivně i termostat chladícího okruhu. V současné chvíli to na lpg přepne během ohřívání motoru cca 60-70°C, ale následně se vypne. Většinou do kilometru. Když je motor zahřátý, tak se občas povede přepnout na plyn, ale i při drobném přidání se lpg vypne. Motor při přepínání jakoby ztrácí svoji sílu a hodně se propadnou otáčky. Netěsnosti jsem nikde nenašel, alespoň co se úniku lpg týká, tak mohu s jistotou říci, že neuniká. Systém byl instalován v roce 2007 při stavu 120 000 km. Nyní má auto najeto 220 000 km. Kromě posledních 5 tisíc auto jezdilo v Německu na jejich kvalitnější lpg. Chtěl bych se tedy zeptat na co byste mi doporučili se zaměřit, případně jaká je běžná životnost reduktoru. Typ instalovaný na autě je 180/10003. Děkuji
6.11.2018 7:31:06
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Lpg prins - mercedes e420Dobrý den, systémy Prins nemontujeme ani neservisujeme proto nemáme zkušenosti s životností komponent tohoto systému. Doporučuji tedy navštívit plynaře, který tento systém dělá.