26.12.2018 13:10:11
Jméno:
Tibor Předmět:
lpg v saabu 9000dobry,koupil jsem saaba9000 s lpg,predsly majitel mi nedal k lpg zadne papiri akorat mi rekl ze nadrz plat jeste rok,je to muj prvni vuz na lpg nevim vubec co ma byt a co ne,muzete mi poradit co s tim,na lpg jsem to neskousel bojim se bez toho aby mi to nekdo prohledl jestli to je v poradku,dekuji za radu a pomoc.
2.1.2019 7:33:02
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: lpg v saabu 9000Dobrý den, pokud jde o vozidlo z dovozu, měl byste mít revizní protokol, ve kterém je uvedeno, o jaké LPG zařízení se jedná, jsou zde uvedena výrobní čísla a homologace hlavních komponent systému. Pokud je vozidlo dodatečně přestavěno v ČR, mě byste mít přílohu k velkému technickému průkazu, kde je uveden LPG systém a jeho hlavní komponenty s výrobními čísly a homologacemi a ve velkém technickém průkazu by měl být odborem dopravy potvrzený zápis o přestavbě. V případě že nemáte přílohu, je možné požádat toho kdo přestavbu prováděl o vydání duplikátu. Na kontrolu LPG systému se můžete objednat u nás na tel. 606 659 530 nebo u některého z našich autorizovaných servisů viz. http://www.lpg-autogascentrum.cz/autorizovane-serv isy/ .