Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - diody CNG

4.1.2019 12:41:48
Jméno: Honza Předmět: diody CNG
Dobrý den, zakoupil jsem Ford C-max r.v. 2008 2.0 s továrním CNG. V květnu mi končí technická. Musím jít před technickou na kotrolu systému CNG?
Dále mě zajímá jestli se do tohoto vozu musí dolévat aditiva jako u LPG nebo není potřeba. A nezhásinají mě diody. Svítí všechny 4 když vemu plyn do plna a pak když plyn dojde všechny zase vypnou. Nevypínají se postupně. Nevíte v čem by mohla být chyba?
Předem děkuji za odpovědi.
S pozdravem Honza S.
7.1.2019 7:57:10
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: diody CNG
Dobrý den, u vozidel s CNG z výroby určuje servisní intervaly výrobce vozidla. Před STK je nutné absolvovat zkoušku těsnosti CNG systému (některé STK mohou provádět sami). V návodu k obsluze vozidla jsou uvedeny servisní intervaly včetně náplní, které je třeba měnit nebo dolévat. Pokud vím, tak Ford nepoužíval žádný systém aditivace ventilů. Závada v ukazateli CNG může mít více příčin a bude třeba zjistit, zda se jedná o závadu v elektroinstalaci, sensoru tlaku….

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací