Dobrý den pane Pataky ! Moc chválím, a děkuji za toto fórum. Mám Alfu Romeo 166 3.0 v6 162 kw r.v.2002. a chtěl bych vědět, který systém by jste mi doporučil a hlavně jestli by jste mi vůbec doporučil montáž Lpg do tohoto auta. Byl bych rád kdyby auto jelo stejně v jakýchkoliv otáčkách stejně dobře, jako teď. Má najeto 140 tis km. Už dlouho přemýšlím o BRC ale teď jsem si přečetl že stag 300 premium vypadá velice slibně. Děkuji
Dobrý den pane Lukáš. Děkuji za pochvalná slova na adresu našeho fóra. Zástavbu zařízení LPG do Vašeho vozidla doporučuji. Máme za sebou a v naši partnerské síti úspěšnou montáž do několika desítek aut. Vyzkoušeli jsme všechny námi dostupné systémy od firem Landi Renzo, BRC i AcGas, ale po zkušenostech skutečně doporučuji systém STAG 300 PLUS. Premium je určen pro novější vozy se standardizovaným OBD (EURO5)a ve Vašem vozidle by nebyl stoprocentně využit. Zbytečně byste platil o cca 2000 Kč víc. Stag 300 Plus je ověřený provozem a splňuje všechny podmínky alternativního kopírování impulzů z řídící jednotky benzínu do řídící jednotky plynu. Z toho vyplívá, že tento systém je schopen udržet jízdní vlastnosti vozidla na přibližně stejné úrovni jako na benzín. Přibližně píšu proto, že k určitému poklesu výkonu dochází (cca 10% - dáno rozdílným chemickým složením plynu a benzínu), ale tato skutečnost je pro běžného řidiče nezaznamenatelná. Předpokládám, že si chcete snížit náklady na provoz, proto volíte alternativní pohon. S pozdravem Ing.Pataky - technik
AUTOGAS - CENTRUM, spol. s r.o.
Mail: info@autogascentrum.cz
Telefon: +420 383 324 912