Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Alfa 166

15.4.2011 0:56:02
Jméno: Lukáš Předmět: Alfa 166

Dobrý den pane Pataky ! Moc chválím, a děkuji za toto fórum. Mám Alfu Romeo 166 3.0 v6 162 kw r.v.2002. a chtěl bych vědět, který systém by jste mi doporučil a hlavně jestli by jste mi vůbec doporučil montáž Lpg do tohoto auta. Byl bych rád kdyby auto jelo stejně v jakýchkoliv otáčkách stejně dobře, jako teď. Má najeto 140 tis km. Už dlouho přemýšlím o BRC ale teď jsem si přečetl že stag 300 premium vypadá velice slibně. Děkuji

15.4.2011 7:44:56
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Alfa 166

Dobrý den pane Lukáš. Děkuji za pochvalná slova na adresu našeho fóra. Zástavbu zařízení LPG do Vašeho vozidla doporučuji. Máme za sebou a v naši partnerské síti úspěšnou montáž do několika desítek aut. Vyzkoušeli jsme všechny námi dostupné systémy od firem Landi Renzo, BRC i AcGas, ale po zkušenostech skutečně doporučuji systém STAG 300 PLUS. Premium je určen pro novější vozy se standardizovaným OBD (EURO5)a ve Vašem vozidle by nebyl stoprocentně využit. Zbytečně byste platil o cca 2000 Kč víc. Stag 300 Plus je ověřený provozem a splňuje všechny podmínky alternativního kopírování impulzů z řídící jednotky benzínu do řídící jednotky plynu. Z toho vyplívá, že tento systém je schopen udržet jízdní vlastnosti vozidla na přibližně stejné úrovni jako na benzín. Přibližně píšu proto, že k určitému poklesu výkonu dochází (cca 10% - dáno rozdílným chemickým složením plynu a benzínu), ale tato skutečnost je pro běžného řidiče nezaznamenatelná. Předpokládám, že si chcete snížit náklady na provoz, proto volíte alternativní pohon. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací