10.1.2019 14:49:49
Jméno:
Filip Martínk Předmět:
Hyundai IX20 - blokace jednotkyDobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda-li máte nějaké zkušenosti s blokováním (zaheslováním) řídících jednotek u Hyundaie - koupil jsem 5 let starou IX20 se systémem BRC (přímo od Hyundaie respektive od nějakého jejich partnera, který to tam namontoval).. Auto je původně z Českých Budějovic, nyní ho mám v Karlových Varech. Chtěl jsem nechat provést v servisu v Sokolově, kde dělají BRC, pravidelnou údržbu, ale bylo mi řečeno, že se nedostanou do řídící jednotky, protože je na heslo... Auto nyní nechce na plyn moc jezdit - zhruba od 3000 otáček se přepíná samo do benzinu, tak bych to chtělo načíst a zjsitit, kde je chyba, ale nevím právě kam to dát.. Zkoušel jsem servis Hyundaie v Karlových Varech, Chebu i Českých Budějovicích, ale nikde nic nevěděli, že by tam měly být hesla... Není tedy třeba jen možné, že je tam nějaké specifikum při načítání ŘJ a stačilo by zkusit zajet to jiného servisu? Předem díky za odpověď F. Martínek
11.1.2019 7:29:56
Jméno:
Král Pavel Předmět:
RE: Hyundai IX20 - blokace jednotkyDobrý den.
Standardně se v České republice ŘJ neblokují. Pokud ji však skutečně někdo zablokoval, pak budete muset, najít toho kdo jí zablokoval, nebo přijet k nám a my přes výrobce dokážeme kódování zrušit. Kontaktujte mě prosím na tel.602518625.